Katja Frange: Naisen Voimapakka - Opaskortit

Katja Frange: Naisen Voimapakka - Opaskortit
Katja Frange: Naisen Voimapakka - Opaskortit Katja Frange: Naisen Voimapakka - Opaskortit Katja Frange: Naisen Voimapakka - Opaskortit
Tuotetta rajoitettu erä.
36,95 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789522608192

Tahdotko inspiroitua energisoivista ajatuksista?

Oletko valmis katselemaan elämää uudesta näkökulmasta? Maadoittavat ja kohottavat Naisen Voimapakka -kortit ja opaskirjanen puhuttelevat, näyttävät suuntaa, herättelevät intuitiota ja kutsuvat tietoiseen ajatteluun.

Katja Frangen lumoavat kuvat ja opaskirjasen viisaat tekstit avaavat naiseuteen ja elämään liittyviä teemoja. Korttien kuvitus on syntynyt yhteistyössä suomalaisten naisten kanssa, ja jokainen pakan 44:sta kortista onkin ainutlaatuinen taideteos. Nämä uuden ajan kortit palvelevat naisia, jotka haluavat avautua omalle voimalle ja sydämen viisaudelle.

Tietoiset ja korkeataajuiset Voimakortit muistuttavat elämän kauneudesta ja ilosta. Ne ohjaavat kulkuasi etsiessäsi vastauksia niin omiin kuin kanssaihmistenkin elämänlaatua ja merkitystä koskeviin kysymyksiin. Pakan mukana tulee opaskirjanen, josta löydät korttien käyttöohjeet sekä korttien lisäteksitit ja käytännön neuvot.

Kortit on suunniteltu kestävään käyttöön ja toimitetaan pahvikotelossa, jonka koko on 13,6*10*3,4cm.

Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja, näkijä ja taiteilija. Häneltä on ilmestynyt myös Kuunsilta - feminiinisen tietoisuuden matka kirja.