Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Eeva Maria Leino & Tytti Leiwo: Pohjoisen alitajunnan maa

29,95 €
sis. 10 % ALV

Anna esiäitiesi johdattaa sinut sielusi puutarhaan!

Ammenna alitajuntasi syvyyksistä unien, myyttien ja pohjoisen luonnon avulla samalla, kun matkaat neidon ja akan arkkityyppien matkassa kohti sisintäsi.

Pohjoisen alitajunnan maa johdattaa esiäitien opastuksella Pohjolan porteille. Astumaan kohti uutta ja tuntematonta. Porteilla odottavat sisäiset pelot ja uinuvat voimavarat - matka alitajuntaan. Pohjolan porteilla astumme vanhasta uuteen, eikä paluuta enää ole.

Kirjassa esitellään yhdeksän Pohjolan porttia kuvitteellisen henkilön. Pihlan, siirtymäriittien kautta. Vaikka tarina sijoittuu myyttiseen muinaisuuteen, se on samalla tarina meidän ajastamme - epätoivosta ja toivosta, erään maailman lopusta ja uuden alusta.

Myyttien, symbolismin, arkkityyppien ja intuition kautta kirjassa rakentuu kudelma, jonka tavoitteena on tukea lukijaa löytämään yhteys sielukkaaseen elämään sekä tulemaan kokonaisemmaksi tässä muutosten ajassa.            

Kovakantinen kirja 256 sivua.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi