Meditaatiotyyny Luonnonväri Hamppua 'Puolikuu'

Meditaatiotyyny Luonnonväri Hamppua 'Puolikuu'
Meditaatiotyyny Luonnonväri Hamppua 'Puolikuu' Meditaatiotyyny Luonnonväri Hamppua 'Puolikuu'
Tuotetta rajoitettu erä.
62,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719172838886

Puolikuun muotoinen hamppupäällinen tyyny monipuoliseen elämäniloiseen toimintaan! Tyynyn täytteenä on tattaria, joka tekee tyynystä ilmavan ja miellyttävän istua pitkiäkin aikoja. Tyynyn korkeutta ja pehmeyttä voi säädellä poistamalla täytettä (päällinen on irrotettava ja pestävä). Tyynyn koko on noin L33×S16*K13 cm. Vuori 100% puuvillaa. Tyynyn ulkopuoli on 100% luonnonhamppua.

Pesuohje: Päällisen pesu haalealla tai kylmällä vedellä. Ripusta kuivumaan, älä väännä kuivaksi.

Hamppu on ekologinen vaihtoehtoinen luonnonkuitu, jonka viljelyllä on vähäinen vaikutus ympäristöön. Se ei vaadi kastelua, torjunta-aineiden käyttöä tai synteettisiä lannoitteita. Lisäksi hampun viljely parantaa maaperän hyvinvointia ja viljelijät voivat istuttaa uuden sadon ilman kesantoaikaa. Hamppua viljellään luonnonmukaisesti käyttäen kompostia ja lantaa ilman lisäkastelua. Hamppu on yksi kaikkein kestävimmistä luonnonkuiduista. Hamppukangasta voi verrata pellavaan. joka on viljelty vähäinen vaikutus ympäristöön.

Tämän tuotteen hampun alkuperä on Himalajalta. Tuote on värjätty luonnonväreillä (Phyllanthus emblica). Huom! Tuotteen värisävyt saattavat hieman vaihdella tuote-erästä riippuen.