Oliiviöljysaippua - Artisan 'Herb of Grace' 100g

Oliiviöljysaippua - Artisan 'Herb of Grace' 100g
Oliiviöljysaippua - Artisan 'Herb of Grace' 100g
Tuotetta rajoitettu erä.
6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5055796522309

Herb And Grace -oliiviöljysaippua valmistetaan kylmäpohjaisella menetelmällä, johon on lisätty Rue eteeristä öljyä. Rue -eteerisen öljyn terveyshyödyt johtuvat sen ominaisuuksista toimia myrkkyjen vastalääkeenä. Ruen antifungaaliset ominaisuudet auttavat parantamaan ihon epäpuhtauksia ja edesauttavat ihoa muuttumaan kuulakkaaksi ja terveeksi. Ruen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat ihoa puolustautumaan vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Rue tunnetaan maagisena onnenkasvina, jonka kerrotaan suojaavan loitsuilta ja ajavan pois pahoja henkiä.

Täyteläisen tuoksuinen ja upeasti vaahtoava käsinvalmistettu oliiviöljy-artesaanisaippua, jonka paino on noin 100 grammaa. Oliiviöljysaippuan alkuperämaa aurinkoinen Espanja, joka on yksi maailman parhaita laadukkaan oliiviöljyn tuottajia. Artesaanisaippuat ovat SLS- ja parabeenivapaita. Saippuassa mahdollisesti käytetty palmuöljy on sertifioitu Barcelonassa toimivan Interfat Natural Oils laboratorion toimesta.

Kauniit artesaanisaippuat on valmistettu perinteisellä kylmäprosessitekniikalla, joka aikaansaa lempeitä saippuoita sekä ihmisille että ympäristölle. Saippuoissa käytetyillä luonnollisilla ainesosilla, kuten eteerisillä öljyillä, yrteillä ja muilla kasvinosilla on jokaisella oma erityinen hyvinvointia lisäävä ominaisuutensa.  Kylmäprosessivalmistuksen aikana kasvien luonnollisen ainesosat säilyvät erinomaisina - vaahdota ja nauti pesuhetkestäsi!


Käsinvalmistettujen saippuoiden värisävyt vaihtelevat tuote-erästä riippuen.

Ainesosat: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Amyl Cinnamal, Linalool, CI 77891, Ruta Graveolens Herb Oil, Limonene, CI 42090, CI 50420, CI 17200, CI 14720, CI 42045