Oliiviöljysaippua - Artisan 'Seaweed' 100g

Oliiviöljysaippua - Artisan 'Seaweed' 100g
Oliiviöljysaippua - Artisan 'Seaweed' 100g
Tuotetta rajoitettu erä.
6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5055796528325

Turkoosille merentuulahdukselle tuoksuva merileväsaippua. Raikkaalla merilevällä on kuoriva vaikutus ja sitä käytetään myös selluliitin ja nesteen kertymisen hoitoon.

Täyteläisen tuoksuinen ja upeasti vaahtoava käsinvalmistettu oliiviöljy-artesaanisaippua, jonka paino on noin 100 grammaa. Oliiviöljysaippuan alkuperämaa aurinkoinen Espanja, joka on yksi maailman parhaita laadukkaan oliiviöljyn tuottajia. Artesaanisaippuat ovat SLS- ja parabeenivapaita. Saippuassa mahdollisesti käytetty palmuöljy on sertifioitu Barcelonassa toimivan Interfat Natural Oils laboratorion toimesta.

Kauniit artesaanisaippuat on valmistettu perinteisellä kylmäprosessitekniikalla, joka aikaansaa lempeitä saippuoita sekä ihmisille että ympäristölle. Saippuoissa käytetyillä luonnollisilla ainesosilla, kuten eteerisillä öljyillä, yrteillä ja muilla kasvinosilla on jokaisella oma erityinen hyvinvointia lisäävä ominaisuutensa.  Kylmäprosessivalmistuksen aikana kasvien luonnollisen ainesosat säilyvät erinomaisina - vaahdota ja nauti pesuhetkestäsi!


Käsinvalmistettujen saippuoiden värisävyt vaihtelevat tuote-erästä riippuen.

Ainesosat: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Limonene, Linalool, CI 77891, Citronellol, Geraniol, Laminaria Digitata Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 42090.