Oliiviöljysaippua - Artisan 'Chocolate' 100g

Oliiviöljysaippua - Artisan 'Chocolate' 100g
Oliiviöljysaippua - Artisan 'Chocolate' 100g
Tuotetta rajoitettu erä.
6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5055796528240

Suklaaherkkua kasvoille ja nenälle - koita silti olla haukkaamatta! Kaakaouutteita on käytetty sekä seremoniallisiin että lääketieteellisiin tarkoituksiin satoja vuosia. Tämän suussasulavantuoksuisen saippuan ansiosta voit hemmotella itseäsi tai ystävääsi ylellisesti. Kaakaoöljyjen sanotaan auttavan rentoutumisessa ja saippuan laadukas oliiviöljy kosteuttavaa ja ravitsee ihoa.

Täyteläisen tuoksuinen ja upeasti vaahtoava käsinvalmistettu oliiviöljy-artesaanisaippua, jonka paino on noin 100 grammaa. Oliiviöljysaippuan alkuperämaa aurinkoinen Espanja, joka on yksi maailman parhaita laadukkaan oliiviöljyn tuottajia. Artesaanisaippuat ovat SLS- ja parabeenivapaita. Saippuassa mahdollisesti käytetty palmuöljy on sertifioitu Barcelonassa toimivan Interfat Natural Oils laboratorion toimesta.

Kauniit artesaanisaippuat on valmistettu perinteisellä kylmäprosessitekniikalla, joka aikaansaa lempeitä saippuoita sekä ihmisille että ympäristölle. Saippuoissa käytetyillä luonnollisilla ainesosilla, kuten eteerisillä öljyillä, yrteillä ja muilla kasvinosilla on jokaisella oma erityinen hyvinvointia lisäävä ominaisuutensa.  Kylmäprosessivalmistuksen aikana kasvien luonnollisen ainesosat säilyvät erinomaisina - vaahdota ja nauti pesuhetkestäsi!


Käsinvalmistettujen saippuoiden värisävyt vaihtelevat tuote-erästä riippuen.

Ainesosat: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Limonene, Citral, CI 77891, Linalool, CI 19140.