Oliiviöljysaippua - Artisan 'Lemon' 100g

Oliiviöljysaippua - Artisan 'Lemon' 100g
Oliiviöljysaippua - Artisan 'Lemon' 100g Oliiviöljysaippua - Artisan 'Lemon' 100g
Tuotetta rajoitettu erä.
6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5055796529223

Raikas, mieleniloa lisäävä ja aisteja stimuloiva sitruunasaippua puhdistaa ja piristää! Sitruunalla on kiinteyttäviä ominaisuuksia ja se sopii täydellisesti kasvojen puhdistukseen ja auttaa hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten aknea ja epäpuhtauksia. Sitruuna elvyttää ihoa ja voi auttaa kiinteyttämään ikääntyvää ihoa. Happamuutensa vuoksi sitruunaa on kuitenkin käytettävä varoen.

Täyteläisen tuoksuinen ja upeasti vaahtoava käsinvalmistettu oliiviöljy-artesaanisaippua, jonka paino on noin 100 grammaa. Oliiviöljysaippuan alkuperämaa aurinkoinen Espanja, joka on yksi maailman parhaita laadukkaan oliiviöljyn tuottajia. Artesaanisaippuat ovat SLS- ja parabeenivapaita. Saippuassa mahdollisesti käytetty palmuöljy on sertifioitu Barcelonassa toimivan Interfat Natural Oils laboratorion toimesta.

Kauniit artesaanisaippuat on valmistettu perinteisellä kylmäprosessitekniikalla, joka aikaansaa lempeitä saippuoita sekä ihmisille että ympäristölle. Saippuoissa käytetyillä luonnollisilla ainesosilla, kuten eteerisillä öljyillä, yrteillä ja muilla kasvinosilla on jokaisella oma erityinen hyvinvointia lisäävä ominaisuutensa.  Kylmäprosessivalmistuksen aikana kasvien luonnollisen ainesosat säilyvät erinomaisina - vaahdota ja nauti pesuhetkestäsi!


Käsinvalmistettujen saippuoiden värisävyt vaihtelevat tuote-erästä riippuen.

Ainesosat: Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Limonene, Citral, CI 77891, Linalool, CI 19140.