Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Fig & Cassis' 120ml

23,95 €   17,96 €   Alennus
sis. 24 % ALV

'Fig & Cassis' on marjaisen makea ja trooppista tunnelmaa huokuva huonetuoksu, joka sisältää viikunaa ja mustaherukkaa herkullisimmillaan. Huonetuoksu on pakattu klassisen kauniiseen lasipulloon ja lahjapakkaukseen. Pakkauksessa on mukana 8 kpl ruokotikkuja eli haihdutintikkuja, joiden läpi aromaattiset öljyt imeytyvät ja vapauttavat tuoksunsa ympäristöön luonnollisesti. 


Diffuuserihaihdutin on ihanteellinen ja turvallinen, jatkuvasti tuoksua-antava tuote sellaisiin tiloihin, joissa tuoksua ei voi saada aikaan polttamista vaativilla kynttilöillä tai suitsukkeilla. Reed-diffuuseria voi käyttää turvallisin mielin lasten ja eläinten lähellä ja se sopii aromaterapiatarkoituksiin. Diffuuseripullon (120 ml) tuoksu kestää jopa 12 viikkoa. Suosittelemme Reed-diffuuseria ylelliseksi lahjaksi itsellesi tai ystävällesi!


KÄYTTÖ: Avaa lasipullon korkki ja aseta pakkauksen mukana tulevia haihdutintikkuja pulloon haluamasi määrä - ruokotikkuja lisäämällä tai vähentämällä voit säädellä ympäristöön vapautuvaa tuoksua. Luonnon aromaattiset aineet nousevat hitaasti haihdutintikkuja pitkin ilahduttamaan nenääsi!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi