Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Gold, Frankincense & Myrrh' 120ml

Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Gold, Frankincense & Myrrh' 120ml
Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Gold, Frankincense & Myrrh' 120ml Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Gold, Frankincense & Myrrh' 120ml Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Gold, Frankincense & Myrrh' 120ml Diffuuseripullo 'Reed Diffuser - Gold, Frankincense & Myrrh' 120ml
Tuotetta rajoitettu erä.
23,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5055796576333

'Gold, Frankincense & Myrrh' on ylellinen, makean maanläheinen huonetuoksu, joka huokuu kirjaimellisesti 'kultaa, suitsuketta ja mirhamia'. Huonetuoksu on pakattu klassisen kauniiseen lasipulloon ja lahjapakkaukseen. Pakkauksessa on mukana 8 kpl ruokotikkuja eli haihdutintikkuja, joiden läpi aromaattiset öljyt imeytyvät ja vapauttavat tuoksunsa ympäristöön luonnollisesti. 


Diffuuserihaihdutin on ihanteellinen ja turvallinen, jatkuvasti tuoksua-antava tuote sellaisiin tiloihin, joissa tuoksua ei voi saada aikaan polttamista vaativilla kynttilöillä tai suitsukkeilla. Reed-diffuuseria voi käyttää turvallisin mielin lasten ja eläinten lähellä ja se sopii aromaterapiatarkoituksiin. Diffuuseripullon (120 ml) tuoksu kestää jopa 12 viikkoa. Suosittelemme Reed-diffuuseria ylelliseksi lahjaksi itsellesi tai ystävällesi!


KÄYTTÖ: Avaa lasipullon korkki ja aseta pakkauksen mukana tulevia haihdutintikkuja pulloon haluamasi määrä - ruokotikkuja lisäämällä tai vähentämällä voit säädellä ympäristöön vapautuvaa tuoksua. Luonnon aromaattiset aineet nousevat hitaasti haihdutintikkuja pitkin ilahduttamaan nenääsi!