Feng shui kristallipisara 'Mini Drop' 13*22mm (eri värejä)

Feng shui kristallipisara 'Mini Drop' 13*22mm (eri värejä)
Feng shui kristallipisara 'Mini Drop' 13*22mm (eri värejä) Feng shui kristallipisara 'Mini Drop' 13*22mm (eri värejä)
Tuotetta rajoitettu erä.
0,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 201336

Minikokoinen, ripustusreiällinen lasikristallipisara, jonka koko on 13*22 mm. Ripustusreiän halkaisija on noin 1-1,5 mm (sopiva siimalla tai ohuella nauhalla tai langalla ripustamiseen). Huomioithan, että kyseessä on hyvin pieni kristalli, jonka hionnassa on voi olla pieniä epätasaisuuksia oikein tarkasti tutkien - kristalli soveltuu kuitenkin esimerkiksi pieneen askarteluun, somistukseen tai muuhun kivaan elämänilonsa värikkääseen toteuttamiseen!

Valittavanasi värit: Vaaleanvihreä (omenanvihreä), vaalea lila, tumma violetti, tummansininen, tumma turkoosi, turkoosi, vaaleankeltainen, aprikoosi, smaragdinvihreä, metsänvihreä, musta, vaaleanpunainen, kirkas, helmiäiskirkas ja hopeataustainen "Rainbow" (monivärinen). Valitse oma lempivärisi! Hopeataustaisen "Rainbow" -kristallin värisävyt vaihtelevat; verkkokauppatilaajalle lähetämme Onnettaren valitseman kimmellyksen.


Luo sateenkaarisilta kotiisi kristallien avulla! Kristallit taittavat upeasti spektrejä osuessaan auringonsäteeseen ja harmonisoivat tilan tunnelmaa ja energioita. Yksi feng shuin mukainen keino edistää kodin positiivisen chi’n virtausta on ripustaa kristalli ikkunaan. Jos pidät sitä kauniina - Se toimii!