Tribal Soul Incense - White Copal suitsuke 15g

Tribal Soul Incense - White Copal suitsuke 15g
Tribal Soul Incense - White Copal suitsuke 15g Tribal Soul Incense - White Copal suitsuke 15g Tribal Soul Incense - White Copal suitsuke 15g
Tuotetta rajoitettu erä.
3,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8901684614755

White Copal -suitsuke on mäntyinen, rikkaan makeantuoksuinen houkutteleva suitsuke, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin shamanistisiin seremonioihin, kuten suojeluun, puhdistukseen ja manifestointiin. 

Kaunis suitsukepakkaus sisältää 10 kpl suitsukkeita (15 grammaa). Eettinen tuote, jonka valmistukseen ei ole käytetty lapsityövoimaa. Pakattu ympäristöystävällisesti. Käsinvalmistettujen suitsukkeiden alkuperämaa on Intia.

Copalin sana tulee azteekkien nahuatilin kielen sanasta 'copalli' ja se tarkoittaa pihkaa, joka on uutettu Bursera-suvun puusta eli elefanttipuusta. Tuhansia vuosia sitten copalia pidettiin pyhänä pihkana Meksikon azteekkien ja mayojen keskuudessa. Mayat tarjosivat copalia jumalille yhtenä arvokkaimmista lahjoista tupakan ja kaakaon lisäksi. Copalin tuoksu on makean mäntypuinen ja se luo ympärilleen rauhaa ja harmoniaa.

Muinaisissa Keski-Amerikan kulttuureissa kopaalia on käytetty vihkimyksiin ja jumalallisen visualisointiin. Kopaalin sanotaan avaavan sydäntä ja valaisevan henkeä. Sen vaikutus on virkistävä ja samalla rauhoittava, puhdistava ja suojaava ja se sopii käytettäväksi monenlaisiin rituaaleihin. Kopaalia on kutsuttu myös "Taivaalliseksi Viisaudeksi". Kopaalia saadaan Bursura- ja Dipterocarpacea-puista (Manilla copal). Kopaalin elementti on "ilma" ja sen päävaikutus kohdistuu mieleen.