Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Täti-Postikortti: 'Meanwhile in Finland'

1,95 €
sis. 24 % ALV

"On meillä sen verran viileää täällä Suomessa, että koko ajan tuntee itsensä pikkuisen cooliksi. Talven riemuja meillä Suomessa on esimerkiksi hangessa värjöttely niin paksusti puettuna, että saattaa näyttää lihavalta tai ehkä jopa tuntee itsensä lihavaksi. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä se näyttää. Ja tunne on pelkkä tunne."

Täti-kortit ovat hiljaisia ja litteitä (tädit sitävastoin ovat kovaäänisiä ja muodokkaita). Tädeistä on joka lähtöön. Meistä tädeistä on moneksi! Tiukka täti on luomakunnan kruunu. Tätiys on supervoima. Täti on siis supersankari. Oletko halunnut olla nuorekas? Unohda moiset hömpötykset ja ole rohkeasti täti! Täti-postikortit kannustavat ystävää dieetissä. Tädit ylistävät ihanaa elämänvaihetta eli keski-ikää. Tädit eivät juo kyykkyviiniä, vaan nauttivat laadukasta kuohuvaa. Kukkahatut lämmittävät tätien päitä. Tätien elämä on ihanaa ja täyteläistä. Korteilla voit ilahduttaa ystävää, serkkua, äitiä, mummia ja kummin kaimaa. Oikeastaan ei ole montaakaan henkilöä, joka ei ilahtuisi aidosta Täti-kortista! Ilahduta Täti-kortilla, ole in!

Suomalaisen Visual Putiikin huumoripostikortin koko 105*148 mm. Postikortit ovat täysin kotimaisia. Kortit piirretään Salossa ja Turussa ja ne painatetaan Salossa laadukkaalle postikorttikartongille. 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi