Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Korttipakka

31,90 €
sis. 10 % ALV

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin on 53 kortin elämäniloinen voimakorttipakka. Oraakkelikortit on kuvittanut Maarit Viiri (KuuKorennon yrittäjä vuodesta 2011 alkaen). Korttipakkaa on saatavilla myös erikseen settinä, jonka mukana on korttien viestejä avaava 128-sivuinen kirja. Kauniit omia oivalluksia herättelevät tekstit on sanataiteillut Anne Teijula. Korttien koko 95*140mm.


Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin - korttipakka ja kirja toivottavat sinut matkalle itseesi kysellen ja kertoen. Sinä itse käsittelet, ajattelet ja tunnet, kortit ovat tukenasi eri aiheissa. Korttien maailma esittelee sinulle asioita, joita mielesi haluaa huomioitavan. Sisäiset voimavarasi ja kokemuksesi saavat lisää ulottuvuutta antaessasi maalausten symboliikan ja tekstien puhua. Jokaisessa 53 kortissa on pieni taideteos ja tiivistetty ajatus. Kirjasta voit lukea lisää kustakin aiheesta.


Jokaisen syvin halu on tietää totuus. Oivallus ei ole vielä tietoa, mutta se on varma merkki siitä, että on oikealla matkalla. Tämän korttipakan tarkoitus on auttaa sinua näkemään ja löytämään, kunnes jäljellä on vain puhtaus ja aitous. Anna oman syvimmän ymmärryksesi paljastua itsellesi. Anna lempeästi ohjaavien ajatelmien kääntyä Omaksi Oivallukseksesi.


Oomph on ”Se Jokin”, se, jota etsimme. Se Jokin voi olla piilossa tai kadoksissa kaikissa murroksissa ja tyrskyissä, arjen kiemuroissa, unohdettuna.
Se Jokin antaa tunteen elämisestä täysillä, Oomph luo väriä ja maustetta elämään.
- Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin korttipakka ja kirja


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi