Riipus Kuukivi 'Little Drilled Moonstone' 16*22mm

Riipus Kuukivi 'Little Drilled Moonstone' 16*22mm
Riipus Kuukivi 'Little Drilled Moonstone' 16*22mm Riipus Kuukivi 'Little Drilled Moonstone' 16*22mm Riipus Kuukivi 'Little Drilled Moonstone' 16*22mm
Tuotetta rajoitettu erä.
9,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 015939

Kuukivestä valmistettu riipus, jonka koko on noin 15-16*20-24 mm. Riipukseen poratun reiän halkaisija on noin 3 mm. Hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa.

Kuukivi on upea naisenergian kivi! Kuvastaa sekä feminiinistä herkkyyttä että hedelmällisyyttä. Kuukiven sanotaankin olevan kunnianosoitus kaikissa naisissa piilevälle Jumalattarelle. Tunnekivi, joka opettaa empatiaa sekä Ykseyteen kuuluvuuden tunnetta. Kuukivellä uskotaan olevan rauhoittava energia, joka auttaa vahvistamaan omaa intuitiota ja tuo täten ”selväjärkisyyttä”. Oletko kamppaillut vaikeiden asioiden ja päättämättömyyden kanssa? Olet siis löytänyt kivesi!

Aurinkokivi on voimakivi syksyn harmauteen ja talven kaamokseen! Aurinkokivi välkehtii kauniisti hematiittihiukkasten ansiosta, jotka auttavat sinua pitämään jalat maassa. Yhteys hyväntahtoisiin jumaliin, onneen ja hyvään tuuriin. Kiviterapiassa kasvattaa valon voimaa, iloa ja luovuutta. Auttaa kielteisten siteiden irrottamisessa ja kohottaa mielialaa. Voimistaa kehon ja elimistön kykyä parantaa itse itsensä.