Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Vuorikide / Vuorikristalli kärki hiottu 80-95mm/140-160g 1-laatu

52,00 €
sis. 24 % ALV

Ykköslaatuista, kirkasta ja huolellisesti hiottua vuorikidekärkeä, jonka paino on 140-160 grammaa. Jokainen kristallikärki on oma uniikki yksilönsä. Tuotekuvissa on esillä myös kristallikärkiä, joita ei ole luokiteltu ykkösluokkaisiksi kirkkautensa puolesta, mutta niiden muotojen vaihtelu on samanlainen kuin ykkösluokkaisen kristallikärjen muoto. Alkuperämaa Brasilia.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi