Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Joogakamut - Lasten jooga- ja mindfulness-kortit

35,50 €   26,63 €   Alennus
sis. 24 % ALV

Harjoitellaan tietoisuustaitoja yhdessä Joogakamujen kanssa!

Mietitkö, miten voisit tukea lapsen rauhoittumista, jotta palautuminen kuormituksesta olisi mahdollista? Tuntuuko, että on vaikea löytää keinoja tukea lapsen keskittymiskykyä ja pitkäjänteisyyttä nopeatempoisessa ja lyhytjännitteisessä arjessa? Huomaatko, että oma jaksamisesi ja hyvinvointisi ovat koetuksella ja niistä huolehtimiselle on vaikeaa löytää aikaa ja voimia?
Moni asia meidän ihmisten elinympäristössä on muuttunut viimeisen muutaman kymmenen vuoden aikana. Tämä näkyy myös lasten elämässä ja heidän käyttäytymisessään.


Joogakamut sisältää selkeitä harjoituksia lapsille kehomielen hyvinvoinnin tueksi. Lasten jooga- ja mindfulness-kortit sisältävät 50 harjoitusta, jotka on kuvitettu ja sanoitettu selkeästi. Harjoitukset on jaettu viiteen kategoriaan: liike, hengitys, läsnäolo, lempeys ja rentoutus. Mukana on myös yhteisöllisyyttä tukevia ryhmäharjoituksia sekä tuntisuunnitelmakortteja. Harjoitukset on suunnattu erityisesti alakouluikäisille ja heidän kasvattajilleen, mutta kortit soveltuvat yhtä lailla varhaiskasvatusikäisille sekä yläkoulun oppijoille.

Joogakamujen harjoitukset luovat lapsille mahdollisuuden:

liikkua suoritusvapaasti

vahvistaa kehotietoisuutta

lievittää rauhattomuutta

harjoittaa keskittymiskykyä

säädellä stressiä

tunnistaa tunteita

harjoitella itsesäätelyä

harjoittaa myötätuntoa ja kiitollisuutta

rauhoittua ja rentoutua

palautua kuormituksesta

Jokainen lapsi tekee jooga- ja mindfulness-harjoitukset omalla tavallaan – harjoituksia ei voi tehdä oikein tai väärin. Jokainen joogaa omista lähtökohdistaan ja ihan(ana) omana itsenään!

Joogakamujen harjoitukset on kirjoittanut lasten ja nuorten joogan kouluttaja ja Mindfulness-ohjaaja Anne Slåen. Hahmot on luonut kuvittaja Saara Obele. Kortit ovat kokonaan kotimaista tuotantoa. Pakkauksen koko on 12,5*17,5*3 cm.

Anne Slåen, www.perhejooga.fi : "Lasten voi olla vaikea keskittyä ja työskennellä pitkäjänteisesti ja jo hyvin pienet lapset ovat levottomia ja kuormittuneita. Pitkäkestoinen stressi on osa yhä nuorempien lasten elämää ja se voi näkyä rauhattomuuden ohella esimerkiksi lapsen ärtyisyytenä, vetäytymisenä tai vaikeutena keskittyä.
 
Arjen kuormitus on meille kasvattajillekin suuri. Olet ehkä huolissasi omasta jaksamisestasi ja koet riittämättömyyden tunnetta sekä siitä mitä teet että siitä mitä et tee. Lasten kokema stressi voi vaikuttaa sinuun aikuisena ja toisinpäin – itse kokemasi stressi saattaa heijastua lasten olemisesta ja käyttäytymisestä.

On tärkeää muistaa, että nämä haasteet eivät johdu yksin sinusta. Ne johtuvat suurelta osin yhteiskunnallisista, meitä kaikkia koskettavista rakenteista ja muutoksista, jotka koskettavat myös sinua ja elämäsi lapsia.

Rauhoittumista, rentoutumista ja palautumista tukevia sekä kehomieltä vahvistavia hetkiä on usein helpompi tuoda osaksi arkea pieninä pisaroina, lyhyinä hetkinä, joista yhdessä muodostuu vaikuttava kokonaisuus. Säännöllisesti harjoitettuna jooga ja mindfulness voivat tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia, auttaa palautumaan arjen kuormituksesta ja luoda suoritusvapaan liikkumisen iloa."

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi