Emily Esfahani Smith: Merkityksellisyyden voima

Emily Esfahani Smith: Merkityksellisyyden voima
Emily Esfahani Smith: Merkityksellisyyden voima
Tuotetta rajoitettu erä.
21,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789524518666

Löytääkseen elämän tarkoituksen ei tarvitse hakeutua vuosikausiksi hiljaiseen luostariin. Elämän merkityksellisyys on jo ulottuvillasi.

Emily Esfahani Smithin kauniisti kirjoitettu kansainvälinen menestysteos tarjoaa vastauksensa kysymykseen, jota me kaikki pohdimme: mikä tekee elämästä elämisen arvoista?
Merkityksellisyyden voima on viisas vastalääke itsekkäälle käsitykselle elämän tarkoituksesta. Se yhdistää psykologian, sosiologian, filosofian ja neurotieteen tutkimushavainnot kirjallisuuteen ja kiehtoviin tosielämän tarinoihin sekä menneiltä että meidän ajoiltamme. Kirjan mukana pääset vierailemaan pienessä kalastajakylässä syrjäisellä saarella, syöttämään kirahvia eläintarhaan, tutustumaan halvaantuneeseen urheilijaan ja tuijottamaan tähtitaivasta aavikolle. Kirja ohjaa kohti hyvää ja täyttä elämää, jossa hyvinvointi ei löydy omaan itseen käpertymisestä vaan toisten suuntaan kääntymisestä.

Emily Esfahani Smith on syntynyt Sveitsissä, elänyt lapsuutensa Kanadassa ja asuu nykyisin Yhdysvalloissa. Hänen kirjoituksiaan kulttuurista, psykologiasta ja ihmissuhteista on julkaistu muun muassa Wall Street Journalissa ja New York Timesissa.

Alkuperäisteos: The Power of Meaning — Crafting a Life That Matters. The Power of Meaning -kirjan käännösoikeudet on myyty Suomen lisäksi 15 maahan.


"Merkityksellisyyden etsiminen muuttui juuri hieman helpommaksi ja hauskemmaksi. Kun seuraa Emily Esfahani Smithiä tässä suuressa inhimillisessä etsinnässä, pääsee palkitsevalle matkalle varma-askelisen oppaan kanssa."
— Darrin M. McMahon, professori, kirjailija

"Yhdistämällä uusinta tutkimusta tarinallisuuteen Merkityksellisyyden voima inspiroi kohdistamaan huomion siihen, mikä on todella tärkeää."
— Arianna Huffington, kirjailija, The Huffington Postin perustaja

"Merkityksellisyyden voima kertoo sulavasti tarinoita nykyisistä ja historiallisista henkilöistä, jotka ovat tehneet merkityksellisyyden etsimisestä elämäntehtävänsä. Tämä vahva mutta elegantti kirja inspiroi elämään elämää, jolla on tarkoitus."
— Daniel H. Pink, kirjailija

"Smith käsittelee olemassaolomme tärkeimpiä kysymyksiä ihastuttavalla, mestarillisella ja innoittavalla tavalla. Hän yhdistää tieteellisen tutkimuksen ja filosofiset oivallukset tavallisten, syvästi merkityksellistä elämää elävien ihmisten liikuttaviin elämäntarinoihin."  
— Emma Seppälä, tutkija, kirjailija


Kovakantinen kirja 317 s.