Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Palo Santo & Copal Natural suitsuke 15g (Ispalla Incense Peru)

3,95 €
sis. 24 % ALV

Huippulaatuinen ja edullinen suitsuke Palo Santoa rakastaville!

Pakkaus sisältää 10 kpl (15 grammaa) suitsukkeita, joiden paloaika on noin 30 minuuttia. Suitsuke sisältää 100% luonnollista palo santo puuta ja copal pihkaa.


Valmistusaineet: Bambutikku, Natural Palo Santo -hartsi, sokeriruokovesi, Palo Santo puun luonnollinen puujauhe, Natural Palo Santo eteerinen öljy, Natural Peru copal resin.
 

Ispallan valmistamat suitsukkeet on kävinvalmistettu Perussa 100 % luonnollisista aineksista. Suitsukkeen palo santo puu on kerätty vain maahan luonnollisesti pudonneista oksista vastuullisesti - yhteistyössä paikallisen yhteisön kanssa on varmistettu, että tuotanto on kestävää, eikä aiheuta vahinkoa paikalliselle ekosysteemille. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä pahvipakkaus. Tuotteen valmistukseen ei ole käytetty lapsityövoimaa eikä eläinperäisiä sivutuotteita.

Copalin sana tulee azteekkien nahuatilin kielen sanasta 'copalli' ja se tarkoittaa pihkaa, joka on uutettu Bursera-suvun puusta eli elefanttipuusta. Tuhansia vuosia sitten copalia pidettiin pyhänä pihkana Meksikon azteekkien ja mayojen keskuudessa. Mayat tarjosivat copalia jumalille yhtenä arvokkaimmista lahjoista tupakan ja kaakaon lisäksi. Copalin tuoksu on makean mäntypuinen ja se luo ympärilleen rauhaa ja harmoniaa.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi