Palo Santo & Rosemary Natural suitsuke 15g (Ispalla Incense Peru)

Palo Santo & Rosemary Natural suitsuke 15g (Ispalla Incense Peru)
Palo Santo & Rosemary Natural suitsuke 15g (Ispalla Incense Peru) Palo Santo & Rosemary Natural suitsuke 15g (Ispalla Incense Peru) Palo Santo & Rosemary Natural suitsuke 15g (Ispalla Incense Peru)
Tuotetta rajoitettu erä.
5,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8718657465357

Huippulaatuinen ja edullinen suitsuke Palo Santoa rakastaville!

Pakkaus sisältää 10 kpl (15 grammaa) suitsukkeita, joiden paloaika on noin 30 minuuttia. Suitsuke sisältää 100% luonnollista palo santo puuta ja Perun rosmariinia.


Valmistusaineet: Bambutikku, Natural Palo Santo -hartsi, sokeriruokovesi, Palo Santo puun luonnollinen puujauhe, Natural Palo Santo eteerinen öljy, Natural Peru rosmariini.
 

Ispallan valmistamat suitsukkeet on kävinvalmistettu Perussa 100 % luonnollisista aineksista. Suitsukkeen palo santo puu on kerätty vain maahan luonnollisesti pudonneista oksista vastuullisesti - yhteistyössä paikallisen yhteisön kanssa on varmistettu, että tuotanto on kestävää, eikä aiheuta vahinkoa paikalliselle ekosysteemille. Tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä pahvipakkaus. Tuotteen valmistukseen ei ole käytetty lapsityövoimaa eikä eläinperäisiä sivutuotteita.