Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Salvia 'Shasta Sage' nippu iso 23cm/75-90g

17,20 €
sis. 24 % ALV

'Shasta sage' on villinä kasvanutta salviaa Mount Shasta -alueelta Pohjois-Kaliforniasta. Mount Shasta on laajalti tunnettu alue, jolle ihmiset eri puolilta maailmaa matkustavat tutustumaan sen parantavaksi ja hyvin hengelliseksi väitettyyn energiaan. Mount Shasta on yksi seitsemästä pyhästä vuoresta maailmassa. Shasta salvian tuoksu on pehmeämpi ja makeampi kuin perinteisen valkoisen salvian tuoksu. Tätä salviaa voit käyttää kuten valkoista salviaa. Salvianipun paino on noin 75-90 grammaa ja koko noin 23*5cm.


Salviaa on käytetty perinteisesti tilojen puhdistamiseen, erilaisiin rituaaleihin ja henkien kutsumiseen.


Anna salviaa lahjaksi ystävällesi: Pohjois-Amerikan intiaanit uskovat, että salvian saaminen on Suuri Siunaus.

Näin puhdistat kotisi salvialla:
Sytytä salvian lehtiä tai suitsuketikku, anna sen palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Suitsuketikkuja käytettäessä etuna on pehmeämpi tuoksu ja se on helpompi sammuttaa kuin salvian lehdet. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos.

Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.
Jos poltat salvian lehtiä, käytä alustana palamatonta materiaalia tai esimerkiksi abalone simpukan kuorta.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 8719172830507