Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Valkoinen salvia / White Sage 'Smudge' nippu 23cm/80-90g

16,95 €
sis. 24 % ALV

Laadukasta villinä kasvanutta kalifornialaista salviaa, joka on poimittu luontoa kunnioittaen. Pakkauksessa noin 80-90 gramman painoinen nippu kooltaan 23*5 cm.


Valkoinen salvia on tunnettu makeasta tuoksustaan ja parantavista ominaisuuksistaan. Salvian polttaminen symbolisoi puhdistautumista ja puhtautta ja siksi sitä käytetään usein pyhissä seremonioissa. Salvialla on rauhoittavia ominaisuuksia, jotka pääsevät parhaiten esille polttamalla salvian lehtiä tai valmistamalla lehdistä teetä (2 lehteä haudutetaan kuumassa vedessä).

Anna valkoista salviaa lahjaksi ystävällesi: Pohjois-Amerikan intiaanit uskovat, että valkoisen salvian saaminen on Suuri Siunaus.


Näin puhdistat kotisi salvialla:

Sytytä salvian lehtiä tai suitsuketikku, anna sen palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Suitsuketikkuja käytettäessä etuna on pehmeämpi tuoksu ja se on helpompi sammuttaa kuin salvian lehdet. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos.

Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.

Jos poltat salvian lehtiä, käytä alustana palamatonta materiaalia tai esimerkiksi abalone simpukan kuorta.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi