Nopea toimitus jopa samana päivänä ja viimeistään 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Aromafume 'Californian White Sage & Palo Santo' eteerinen öljysekoitus 10ml

6,70 €
sis. 24 % ALV

Puhdas, puinen ja sitruksinen - maadoittaa ja suojaa

Luonnollisista ainesosista valmistettu eteerinen öljysekoitus (IFRA-yhteensopivat aromaattiset ainesosat). Säilyvyys avaamisen jälkeen ± 2 vuotta. Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Säilytä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta. Vain ulkoiseen käyttöön. Alkuperämaa Intia.

Ainesosat: Salvia apiana essential oil, Amyris Balsamifera Bark oil, Bursera graveolens essential oil, Lep tosrermum Petersonii essential oil, Natural Emollient extracts, Sandella.

Aromafume on perheyritys, joka yhdistää perinteisen taidon luonnollisten tuoksutuotteiden valmistamisessa. Intia on lukuisien tuoksujen, mausteiden, yrttien ja hartsien alkuperämaa, ja sillä on vahva perinne monenlaisten tuoksutuotteiden, kuten suitsukkeiden ja hajuvesien, valmistuksessa. Intiassa on rikas ayurveda-perinne, jossa on saatavilla paljon tietoa kaikenlaisten yrttien, kukkien ja kasvien parantavista vaikutuksista.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi