Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Aromafume suitsukepoltin 'Ohm 7 Chakraa'

13,60 €
sis. 24 % ALV

Aromafume suitsukepoltin on tarkoitettu erityisesti Aromafume-suitsukepalojen polttamiseen. Poltinta käytetään polttamalla pienikokoista tuikkukynttilää kuparisen maljan alla, jolloin suitsukepala kuumenee riittävästi levittääkseen tuoksuaan ympärilleen. Tuloksena on "savuton" suitsukkeenpoltto, josta ei synny tuhkaa tai muita palamisen aiheuttamia epäpuhtauksia. Poltin on valmistettu takoraudasta. Pakkaus sisältää myös luonnonkorkkisen alustan polttimen alle suojaamaan pöytäpintaa kuumentumiselta. Pakkauksessa on mukana yksi tuikkukynttilä sekä 14 kpl Aromafume-suitsukenäytteitä, kaksi jokaiselle chakralle ja käyttöohjelappunen hollanniksi, saksaksi, englanniksi, italiaksi ja ranskaksi (ei suomenkielisenä).

1 chakra: Muladhara - juuri chakra
2 chakra: Swadhistana - sacral chakra
3 chakra: Manipura - solar plexus chakra
4 chakra: Anahata - sydän chakra
5 chakra: Vishudda - kurkku chakra
6 chakra: Ajna - kolmas silmä chakra
7 chakra: Sahasrara - kruunu chakra

Huom! Aromafume-suitsukepaloja ei voi polttaa muilla laitteilla tai polttimilla kuin juuri Aromafumen valmistamilla! Lue käyttöohjeet ja varoitukset alta huolellisesti.


Käyttöohjeet ja varoitukset: Aseta poltin palamattomalle alustalle luonnonkorkkisen alustan päälle (mukana pakkauksessa). Laita pienikokoinen, matala tuikkukynttilä palamaan sille varatulle paikalle polttimen jalustaan. Aseta Aromafume-suitsukepala kupariseen maljaan kynttilän yläpuolelle. Anna kynttilän palaa noin 45-60 minuuttia, jolloin polttimen malja kuumenee voimakkaasti - älä koske maljaan tai siirtele sitä tarpeettomasti palamisen aikana! Suitsukepala muuttuu kovaksi ja mustaksi luovutettuaan tuoksunsa ja "palettuaan" loppuun. Suitsukepala ei sula tai katoa polttamisen aikana. Lopuksi sammuta kynttilä ja anna jäähtyä ennen kuin liikuttelet poltinta - se on edelleen kuuma. Hävitä poltettu suitsuke biojätteen mukana sen jäähdyttyä. Älä jätä koskaan kynttilää/poltinta ilman valvontaa! Varmista, että kynttilän liekki ei kosketa levyä. Sammuta kynttilä, jos kuparisen maljan alle muodostuu paljon nokea. Käytä mahdollisimman pientä tuikkukynttilää (ei pitkäkestoisesti palavia isoja). Puhdista poltin käytön jälkeen irtoroskasta ja mahdollisista palojätteistä. Pidä poltin poissa lasten, lemmikkien ja syttyvien aineiden/esineiden läheisyydestä.


Aromafume suitsukkeita valmistaa intialainen perheyritys, joka on valmistanut tuotteitaan jo viiden sukupolven ajan salaisen reseptinsä mukaisesti. Valmistuksessa yhdistellään vanhaa taidokasta käsityötä ja nykyaikaisia tuoksuja. Intialla on vahva historia mauste- ja suitsukekaupankäynnissä, joten heidän kulttuurissaan ymmärretään syvällisesti perinteisten ayurvedisten hoitomuotojen käyttämien aromaattisten ainesosien periaatteet. Maustekaupankäynti ja ayurveda-hoitomuotojen periaatteiden ymmärrys on aikaansaanut vuorovaikutuksenaan monenlaisia, toinen toistaan kauniimpien suitsukemuotojen kehittämisen, joista Aromafume on yksi ihanan eksoottinen tuoksukokemus.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi