Nopea toimitus jopa samana päivänä ja viimeistään 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 4,95 € | Pakettitoimitukset 6,95 € | Kotiinkuljetus 13,95 € I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Organic Goodness 'White Sage Jumbo Cones' kartiosuitsuke & alusta 72g

6,55 €
sis. 24 % ALV

Intialainen käsintehty rikastuoksuinen salviasuitsuke, joka on valmistettu huolella luonnollisesta puujauheesta ja kasviperäisistä valkoisen salvian eteerisistä öljyistä (luomu). Pakkaus sisältää 12 kpl jumbokokoisia kartionmallisia suitsukkeita ja pienen keraamisen, tuotekuvassakin näkyvän valkoisen suitsukepidikkeen. Lisäksi pakkauksessa on ulkopuolelle kiinnitettynä kaunis kullanvärinen elämänkukka-kuvioinen, metallista valmistettu alusta, jota voi käyttää kartionmallisten suitsukkeiden polttamisessa. 

Suitsuke on ympäristöystävällinen tuote, jonka pakkaukseen on käytetty kierrätysmateriaaleja. Valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.


Salviaa on käytetty perinteisesti tilojen puhdistamiseen, erilaisiin rituaaleihin ja henkien kutsumiseen.

Anna valkoista salviaa lahjaksi ystävällesi: Pohjois-Amerikan intiaanit uskovat, että valkoisen salvian saaminen on Suuri Siunaus.

Näin puhdistat kotisi salvialla:
Sytytä salvian lehtiä tai suitsuketikku, anna sen palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Suitsuketikkuja käytettäessä etuna on pehmeämpi tuoksu ja se on helpompi sammuttaa kuin salvian lehdet. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos.

Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.
Jos poltat salvian lehtiä, käytä alustana palamatonta materiaalia tai esimerkiksi abalone simpukan kuorta.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi
Samankaltaiset tuotteet