Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Gongi 'Chao' 55cm

369,00 €
sis. 24 % ALV

"Chao" -gongi on valmistettu elektrolyyttisestä kuparista ja tinasta. Gongin keskiympyrä ja reunukset on pinnoitettu mustalla kuparioksidilla, jota muodostuu gongin valmistuksen aikana. Muu osa gongista on kiillotettu kuparioksidin poistamiseksi. Gongin paino on noin 3200 grammaa. Hintaan sisältyy puuvartinen soittokapula, jonka päässä on valkoinen pehmusteosa. Hintaan EI sisälly gongin kuljetuskassia.

Varhaisin Chao gongi on löydetty haudasta Guixianin alueelta Guangxi Zhuangin autonomisella alueella Kiinassa. Se on peräisin varhaisesta Länsi-Han-dynastiasta. Heidät tunnettiin erittäin intensiivisestä ja henkisestä rummutuksesta rituaaleissa ja heimotapaamisissa.
Perinteisesti Chao-gongeja on käytetty Kiinassa raivaamaan tietä tärkeille virkamiehille ja kulkueille, aivan kuten poliisisireenejä nykyään. Joskus gongin lyöntien määrää käytettiin osoittamaan virkamiehen virka-aikaa. Näin kaksi yllättäen tiellä kohtaavaa virkamiestä tiesivät ennen tapaamista, kumman tulee kumartaa toiselle.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi