Äänimalja 'Mini Zenkoan' Ø7-8cm/150-200g

Äänimalja 'Mini Zenkoan' Ø7-8cm/150-200g
Äänimalja 'Mini Zenkoan' Ø7-8cm/150-200g Äänimalja 'Mini Zenkoan' Ø7-8cm/150-200g Äänimalja 'Mini Zenkoan' Ø7-8cm/150-200g
Tuotetta rajoitettu erä.
20,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719075393048

Zenkoan soivia kulhoja käytetään useissa temppeleissä Japanissa ja Kiinassa. Zenkoan -malja on helpposoittoinen ja siinä on selkeä ja kirkas ääni. Malja on valmistettu koneellisesti seitsemästä jalometallista (Ag, Ni, Cd, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn). Valmistusprosessin aluksi metallit sekoitetaan ja sulatetaan, jonka jälkeen metalliseos rullataan levyiksi. Lopullisen, selkeän muotonsa malja saa muovauskoneessa. Viimeistely tehdään käsinkiillottamalla. HOKSHEI! Erittäin pienikokoiset maljat, kuten tämä, eivät välttämättä soi kovin hyvin ulkopuolelta hiertämällä niiden koon ja painon vuoksi, vaan paremmin pelkästään niin sanotusti kopauttamalla tai puupintaisella soitinkapulalla. Tuotekuvissa vertailun vuoksi mukana pienin myynnissämme oleva äänimaljan soittokapula - malja on minikokoinen.


Soiva kulho eli äänimalja on kaunissointuinen, kuperanmuotoinen instrumentti, jonka oikeaoppiseen valmistamiseen käytetään usean eri metallin seosta. Äänimaljoja soitetaan joko hieromalla ulkokehää pitkin puisella kapulalla tai kilauttamalla maljan reunaa pehmustetulla iskimellä. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään, ja sen sointu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Sointu avaa ja tasapainottaa chakroja ja luo ympäröivään tilaan harmonisen ilmapiirin. Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat taotaan käsityönä.


KuuKorennon tarjoamat soivat kulhot ovat laadukkaita Reilun Kaupan periaatteilla nepalilaisten käsityöläisten valmistamia käsintaottuja tai valettuja kulhoja.

Huomioithan, että äänimaljoilla on yksilöllisiä eroja ulkonäössä ja soinnissa. Verkkokauppatilaajalle toimitamme aina parhaimman saatavilla olevan maljan omasta tuoteryhmästään.

Äänimaljan hintaan ei kuulu soittokapulaa.