Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit

Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit
Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit Tuija Leinonen & Sari Merenlaulu: Voimahaltijakortit
Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
40,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 44995

Haltijakortit sisältävät 76 kpl suomenkielisiä haltijakortteja, jotka on pakattu laululliseen lahjapaperiin <3 Osa korteista on kuvakortteja ja osa korteista on tekstikortteja. Haltijakorttien tekijät kertovat työstään näin:

"Olemme luoneet Voimahaltijakortit yhdessä uniohjaaja Sari Merenlaulun kanssa avuksi itsetuntemukselliseen työskentelyyn. Korttien parissa työskentelimme 2 vuotta. Minä synnyttelin haltijat ja Sari kuvasi ja viestitti haltijakortit. Korttien avulla voit etsiä vastauksia ja vahvistusta sinua askarruttaviin kysymyksiin elämän risteyspaikoissa. Hiljenny hetkeksi ja keskity kysymykseesi. Anna intuitiosi valita kortti. Voit myös kuljettaa kättäsi korttien päällä ja tunnustella, missä energia tuntuu erilaiselta. Voit käyttää korttien kanssa myös klassisia tarotpöytiä tai nostaa vain yhden kortin päivän teemaksi. Vain mielikuvituksesi on rajana!"

Haltijaemo Tuija Leinonen on nukketaiteilija, jonka käsistä Haltijat-perheen eläväiset ja hurmaavat haltijat ovat syntyneet. Jokainen haltija on oma uniikki yksilönsä, joka tuo olemuksessaan mukanaan oman ajatuksensa ja tunnetilansa. Haltija toimii moninaisesti: Usein hänen tehtävänään on aukaista "tunnetulppia" ja johdattaa kokijansa oman itsensä äärelle. Haltija voi toimia myös rohkaisijana, mahdollistajana, ilostuttajana, kanssasurijana, vahvistajana jne. Löytyy haltijoista myös hahmoja jotka tekevät tympeät asiat iloisesti puolestasi kuten Mököttimet, Hävyttömyyksien Huutelijat ja Arkimarttyyrit.

KuuKorennolla on ilo olla Tuijan synnyttämien Haltijoiden jälleenmyyjä <3 Kulloinkin saatavilla olevat Haltijat löydät toisaalta verkkokaupastamme Haltijaemon Haltijat -tuoteryhmästä.


Esimerkki Voimahaltijakorteista:

Minä Olen Ylevä Mieli Haltija

Olen nostanut värähtelytaajuuttani, energioitani, keskittymällä positiiviseen, hyvään ja kauniiseen. Mihin keskittää huomionsa, se vahvistuu. Minkä en halua vahvistuvan, jätän huomiotta. Aloitan jokaisen päivän kiitollisena uudesta ihanasta päivästä, joka minulla on edessä. Päätän jokaisen illan kiitokseen eletystä päivästä. Pyrin toimimaan niin, että näkisin kauneutta ja hyvää kaikissa kohtaamisissa, yritän huolehtia sanoistani ja teoistani, että ne loisivat maailmaan lisää kauneutta. Ja hyvä kutsuu hyvää, kauneus kutsuu kauneutta ja maailma kasvaa kauniimmaksi päivä päivältä. Kaunis musiikki, luonto ja taide väreineen, tuoksut, hoitava kosketus, maut, luova toiminta, tanssi, syliin painautuva lapsi, rakkaan ihmisen seura...Ilon lähteet ovat moninaiset.