Tero Goldenhill: Tarot - Korttien viisaus

Tero Goldenhill: Tarot - Korttien viisaus
Tero Goldenhill: Tarot - Korttien viisaus
Tuotetta rajoitettu erä.
26,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789511428213

Kattava ja kiehtova suomenkielinen opas tarot-korttien tulkintaan. Tarotkirjaan on saatavilla erikseen myös inspiroiva "Tarot - työkirja".

Mystiset tarot-kortit ovat löytäneet viime vuosina tiensä valtavirtaan, niin marketteihin kuin muotitaloihinkin. Yli 600 vuoden aikana muotoutuneen viisauden kirjan kuvakieli ja symboliikka toimivat ajattomana peilinä sille, mitä sisälläsi tapahtuu. Tarot on työkalu, jonka avulla voit alkaa tietoisesti muuttaa elämääsi.

Kansainvälisesti tunnetun tarot-opettajan selkeä ja inspiroiva opas johdattaa askel askeleelta 78 viisaan ystävän seuraan. Se valottaa kiehtovalla tavalla myös tarotin historiaa ja käyttötapoja. Teos sopii käytettäväksi erilaisten tarot-pakkojen kanssa.


Tero Goldenhill on pitkän linjan tarot-tulkitsija ja -opettaja, joka asuu ja työskentelee Lontoossa. Hän aloitti uransa jo 1990-luvulla ja on siitä lähtien toiminut aktiivisesti kansainvälisessä tarot-yhteisössä. Hän opettaa myös tai chitä ja qigongia, joiden saloihin hän perehtyi asuessaan Kiinassa.

Kovakantinen kirja 463 s.