Noora Lintukangas: Selviytymisopas elämän kriiseihin

Noora Lintukangas: Selviytymisopas elämän kriiseihin
Noora Lintukangas: Selviytymisopas elämän kriiseihin
Tuotetta rajoitettu erä.
22,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789511350200

Opas ihmisyyden polulle ja oman itsensä oppilaaksi

Kirja sinulle
- jolla on juuri nyt vaikeaa.
- joka mietit, miksi kaikki tapahtui.
- joka rakennat arkeasi kriisin jälkeen.
- joka haluat nousta entistä vahvempana.

Elämä on valtava lahja, eikä sen tarvitse olla vain helppoa ja mukavaa. Suurin kirkkaus saattaa löytyä syvimmän kriisin keskeltä.
Selviytymisopas elämän kriiseihin pohjautuu maailmankatsomukseen, jonka mukaan jokainen meistä on elämän oppilas. Elämä opettaa meitä välillä hellästi silittäen, toisinaan rajusti töytäisten. Suurimpia opinpaikkoja ovat kriisit, joista syntyvien tunteiden kohtaaminen on usein vaikeaa. Hankalien tilanteiden kohtaaminen pystypäin vaatii rohkeutta.

Selviytymisoppaassa kirjailija ja kundaliinijoogaopettaja Noora Lintukangas avaa ikiaikaista joogan filosofiaa kertomalla, kuinka voimme loistaa oppimalla tottelemaan omaa sydäntämme ja palvelemaan rakkautta. Tämä syvällinen teos on sovellettavissa monenlaisiin hankaliin elämänvaiheisiin.

Noora Lintukangas on Loviisassa asuva kolmen lapsen äiti, toimittaja ja kundaliinijoogaopettaja. Nooran esikoisteos Viihdy omassa arjessasi ilmestyi vuonna 2018. Selviytymisoppaassa Noora avaa ikiaikaista joogan filosofiaa kertomalla, kuinka voimme loistaa oppimalla tottelemaan omaa sydäntämme, rakastamaan tottelemista ja palvelemaan rakkautta.

”Kun elämää ajattelee oppimatkana, saattaa se asettaa kriisit uusiin mittasuhteisiin ja tuoda arkeen nöyryyttä.”


Kovakantinen kirja 202 s.

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe