Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Kyaniitti sininen 'Brasilia' raakapala 45-70mm/40-60g

8,40 €
sis. 24 % ALV

Kaunislaatuinen sinisen kyaniitin melko kookas raakapala. Kyaniiteissa voi esiintyä jollakin puolella kiveä ruskeaa, kiveen luonnollisesti kuuluvaa värisävyä pienessä määrin. Alkuperämaa Brasilia. Tällä hetkellä saatavilla juuri ensimmäisessä tuotekuvassa esilläolevat yksilöt.


Kyaniitti on saanut nimensä kreikkalaisen 'sinistä' tarkoittavan sanan mukaan (kyanos). Korkeavärähteinen, nopeasti energiaa siirtävä kyaniitti on Universaali Silta- kivi, joka'luo reittejä sinne, missä niitä ei ole ollut'. Poikkeuksellisen hyvä kivi avaamaan mieltä, virittymään enkelienergioihin ja parantamaan telepaattista viestintää, koska sillä on ominaisuus täyttää aukkoja (eli linkittää asioita toisiinsa). Kyaniittiin ei (kuten ei sitriiniinkään) kerry negatiivista energiaa, joten se ei tarvitse puhdistamista: sitä voidaan käyttää muiden kivien puhdistukseen. Auttaa unien tulkinnassa ja virittäytymisessä meditoidessa tai kanavoitaessa. Luovuutta kohottava. Rohkaisee puhumaan totuudellisesti, innostaa uskollisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi