Riipus Lapis lazuli 'Drilled Drop Light Blue' 20*35mm

Riipus Lapis lazuli 'Drilled Drop Light Blue' 20*35mm
Riipus Lapis lazuli 'Drilled Drop Light Blue' 20*35mm Riipus Lapis lazuli 'Drilled Drop Light Blue' 20*35mm Riipus Lapis lazuli 'Drilled Drop Light Blue' 20*35mm
Tuotetta rajoitettu erä.
19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 522100

Vaaleasävyisestä lapis lazulista valmistetun riipuksen koko on noin 18-25*35-40 mm ja riipukseen poratun reiän halkaisija noin 3 mm. Jokainen riipus on oma yksilönsä väriensä ja kuvioidensa puolesta. Hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa. Alkuperämaa Afganistan.


Lapis lazuli on Taivasten kivi, jonka uskotaan avaavan sydämen rakkaudelle ja kuolemattomuudelle. Muinaisen Egyptin kuninkaallinen kivi. Suositellaan unityöskentelyyn sekä henkisille matkoille. Tukee täydellistä tietoisuutta ja valaistumista tuoden syvän rauhan. Lapiksen avulla löydät voiman puhua omaa totuuttasi, mutta samalla ylläpitämään harmonian hengen. Ystävyyden kivi. Lapis lazuli edustaa rehellisyyttä. Se opettaa toimimaan yhteistyöllä muiden kanssa ja pitkänäköisesti. Tämä opetus on tärkeä, sillä helposti emme näe asioita tarpeeksi suuresta mittakaavasta ja toimimme sekä muita että itseämme vastaan. Lapis avaa koko maailman näkyvillemme ja opettaa moraalia, joka edistää koko maailman sekä myös meidän elämänlaatuamme.