Riipus Vuorikide 'Drilled Raw Point' 40-50mm

Riipus Vuorikide 'Drilled Raw Point' 40-50mm
Riipus Vuorikide 'Drilled Raw Point' 40-50mm Riipus Vuorikide 'Drilled Raw Point' 40-50mm Riipus Vuorikide 'Drilled Raw Point' 40-50mm Riipus Vuorikide 'Drilled Raw Point' 40-50mm
Tuotetta rajoitettu erä.
17,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 466985

Vuorikristallin raakapalakärjestä valmistettu riipus, johon poratun reiän halkaisija on noin 3 mm. Vuorikidekärjissä esiintyy raakapaloille ominaisia pieniä "kauneusvirheitä" eli niistä ei ole hiottu pois kaikkia luonteenomaisia muotoja. Kyseessä on KuuKorennon itse valikoima, mahdollisimman kaunis, tasapainoinen ja kirkas yksilö. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa. Alkuperämaa Brasilia.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.