Palo Santo palat 'Big Brick' - grammahinnalla haluamasi määrä

Palo Santo palat 'Big Brick' - grammahinnalla haluamasi määrä
Palo Santo palat 'Big Brick' - grammahinnalla haluamasi määrä
Tuotetta rajoitettu erä.
0,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7756991000071

Reilun kaupan tuote! Tilaa palo santo puuta haluamasi grammamäärä: 1 gramman hinta 0,20€. MINIMITILAUS 40 GRAMMAA. Palat ovat isokokoisia ja yhden puupalan paino vaihtelee yleisimmin 15-25 gramman välillä. Puupalan pituus on noin 10 cm. Halutessaan puupaloja voi pieniä omaan käyttöön sopivaksi.

Palo Santo on makean ja intensiivisen tuoksuinen puu palaessaan. Sen uskotaan poistavan huonoa energiaa ympäristöstään ja rauhoittavan ja tasapainottavan ympäristöään.

Tämä Palo Santo puu on Reilun Kaupan sertifioitu tuote: Jokaista poimittua puukiloa kohti istutetaan uusia puuntaimia. Vain kuollutta puuta  eli maahan luonnollisesti pudonneita oksia on käytetty. Kerätty Andeilta luontoa kunnioittaen, Reilun Kaupan periaatteilla. Palo Santo puun annetaan kypsyä 4-10 vuotta ennen kuin se saavuttaa maagisen tuoksunsa, joka vapautuu poltettaessa.

Käyttö: Palo Santoa käytetään aivan kuten suitsukkeita. Sytytä puu ja anna sen palaa hetki. Sitten puhalla liekki sammuksiin. Aseta Palo Santo palamattomalle alustalle ja anna sen hehkua, kuten hiili. Puu hehkuu jonkin aikaa ja puusta irtoaa makea ja herkullinen tuoksu! Puu ei kuitenkaan pala samalla tavalla yhtäjaksoisesti kuin suitsuketikku.