Vuorikide rautainkluusiolla 'Dragon Egg' 30-40mm

Vuorikide rautainkluusiolla 'Dragon Egg' 30-40mm
Vuorikide rautainkluusiolla 'Dragon Egg' 30-40mm Vuorikide rautainkluusiolla 'Dragon Egg' 30-40mm Vuorikide rautainkluusiolla 'Dragon Egg' 30-40mm Vuorikide rautainkluusiolla 'Dragon Egg' 30-40mm
Tuotetta rajoitettu erä.
6,10 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 326654

'Lohikäärmeen muna'-vuorikristallia, jonka väritys on kellertävän juovikasta luonnollisesta rautainkluusiosta johtuen. Alkuperämaa Madagaskar.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.

Samankaltaiset tuotteet