Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Aromikivet 'Spaceship' vihreä 55mm (2 kpl)

14,20 €
sis. 24 % ALV

Pieni aromikivi, jonka halkaisija on noin 55 mm. Aromikividiffuusori koostuu kahdesta keraamisesta osasta: pohjaosa on poltettua keramiikkaa, joka tekee siitä öljyn- ja vedenkestävän. Yläosa on huokoinen ja imee helposti öljyä tai vettä. Tuote toimitetaan ilman eteerisiä öljyjä. Tipauta muutama tippa lempituoksuasi ja nauti! Hintaan kuuluu 2 kpl aromikiviä.


Aromikivi (diffuuserikivi) on erityisen sopiva sellaisiin ihanaa tuoksua kaipaaviin tiloihin, joihin eivät sovellu esimerkiksi tuoksulyhdyt, suitsukkeet tai kynttilät. Aromikiven avulla eteerisen öljyn tuoksua voidaan levittää ympäristöön lempeällä ja savuttomalla tavalla ja ilman kynttilöitä. Aromikivellä on lukuisia käyttökohteita, kuten lastenhuoneet, hotellihuoneet, kylpyhuoneet, kaapit, vaatekaapit ja autot. Aromikivi luo miellyttävän tunnelman missä tahansa. Aromikivi on valmistettu kahdesta erillisestä osasta, joista alaosa ei ime itseensä öljyä. Yläosan kukanmuotoinen kartio on huokoinen ja eteeristä öljyä imevä. Kolme tai neljä tippaa eteeristä öljyä kartioon tipautettuna on riittävä määrä levittämään tuoksua huonetilaan pitkäksi aikaa.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi