Riipus Ametisti 'Little Dark Violet Loop' 15-18mm

Riipus Ametisti 'Little Dark Violet Loop' 15-18mm
Riipus Ametisti 'Little Dark Violet Loop' 15-18mm Riipus Ametisti 'Little Dark Violet Loop' 15-18mm Riipus Ametisti 'Little Dark Violet Loop' 15-18mm
Tuotetta rajoitettu erä.
9,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 556932

Tummanvioletista, ykköslaatuisesta ametistista valmistettu pieni riipus, jonka kiven koko on noin 15-18 mm. Riipuksen hopeanvärinen pidike on valmistettu hopeasta. Ametistiriipusten muoto ja väritys vaihtelee yksilöstä riippuen. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa.

Ametisti on Sielunkivi, joka rauhoittaa, hiljentää, selkeyttää ja sopii siten meditaatiokiveksi. Ametisti on toverisi elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Sitä on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa (esimerkiksi vuorikristallin kanssa). Ametistikiteet ylläpitävät kodin energioita puhtaana, positiivisena ja elämänvoimaisena. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautumaan pelokkuudelta ja syyllisyyden tunteilta. Fyysisellä tasolla voi auttaa unettomuuteen ja päänsärkyyn. Horoskooppimerkki Kalan onnenkivi.