Riipus Vuorikide 'Heart Drilled' 30*30mm

Riipus Vuorikide 'Heart Drilled' 30*30mm
Riipus Vuorikide 'Heart Drilled' 30*30mm Riipus Vuorikide 'Heart Drilled' 30*30mm Riipus Vuorikide 'Heart Drilled' 30*30mm
Tuotetta rajoitettu erä.
12,55 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 887801

Vuorikristallista valmistettu sydänriipus, jonka koko on 30*30 mm. Riipukseen poratun reiän halkaisija on 3 mm. Hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.