Ametisti 'Epäsäännöllinen' hiottu 15-23mm

Ametisti 'Epäsäännöllinen' hiottu 15-23mm
Ametisti 'Epäsäännöllinen' hiottu 15-23mm Ametisti 'Epäsäännöllinen' hiottu 15-23mm Ametisti 'Epäsäännöllinen' hiottu 15-23mm
Tuotetta rajoitettu erä.
1,75 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 19 02

Pienikokoista, hyvälaatuista 'extra'-luokiteltua, osittain tai kokonaan läpikuultavan violettia ametistia, joka voi olla muodoltaan melko epäsäännölliseksi hiottua. Jokainen pieni ametisti on oma uniikki yksilönsä ja tähän tuotekategoriaan olemme valinneet vain siihen parhaiten sopivimmat ja edustavimmat yksilöt. Alkuperämaa Brasilia.


Ametisti on Sielunkivi, joka rauhoittaa, hiljentää, selkeyttää ja sopii siten meditaatiokiveksi. Ametisti on toverisi elämän suurissa siirtymisvaiheissa. Sitä on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmaa ja avaamaan henkisiä keskuksia kruunuchakraa ja otsachakraa (esimerkiksi vuorikristallin kanssa). Ametistikiteet ylläpitävät kodin energioita puhtaana, positiivisena ja elämänvoimaisena. Muinaiset egyptiläiset käyttivät ametistia suojautumaan pelokkuudelta ja syyllisyyden tunteilta. Fyysisellä tasolla voi auttaa unettomuuteen ja päänsärkyyn. Horoskooppimerkki Kalan onnenkivi.