Malahelmet 'Handmade Jade & Picasso Jaspis' 108 helmeä

Malahelmet 'Handmade Jade & Picasso Jaspis' 108 helmeä
Malahelmet 'Handmade Jade & Picasso Jaspis' 108 helmeä Malahelmet 'Handmade Jade & Picasso Jaspis' 108 helmeä Malahelmet 'Handmade Jade & Picasso Jaspis' 108 helmeä
Tuotetta rajoitettu erä.
135,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 108110

Suomalaisen kädentaitajan huolellisesti valmistamat malahelmet, joiden kivihelmien koko on 8 mm (muutama välihelmi on 6 mm). Korussa on käytetty keltaista jadea, picasso jaspista, ruusukvartsia, mattapintaista savukvartsia ja mustia fasettihiottuja lasihelmiä. Malahelmien pituus on 104 cm ilman tupsua mitattuna.

Malahelmiä käytetään usein samoin kuin rukousnauhoja; niitä käsitellään samalla, kun lausutaan rukouksia tai mantroja. Malahelmet on valmistettu yleensä puolijalokivistä, helmistä, boddhipuun siemenistä tai puuhelmistä. Malahelmien käyttäminen voi auttaa monenlaisiin mantroihin tai rukouksiin keskittymisessä tai visualisoinnin vahvistamisessa. 

Malahelmien tai rukousnauhojen käytössä on sama teema; ne symboloivat Buddha Vajradharaa ja kahdeksaa boddhisatvaa. 

Malahelmien ketjun lopussa olevat suuremmat helmet kuvaavat viisautta ja täydellisen olemattomuuden ymmärrystä. Malojen sylinterinmuotoinen helmi taas kuvaa 'tyhjyyttä'. Yhdessä ne symboloivat kaikkien vastusten voittamista 'The Triumph over all adversaries'.

'108' on ihanteellinen numero kaikenlaisia tarkoituksia tai tavoitteita varten. On tärkeää, että mantroja lausuessa ajatukset ovat puhtaita ja vilpittömiä. Mantran lausuminen edesauttaa Korkeampien, 'salaisten voimien', käyttöönottamista. Niiden lausuminen toistuvasti vahvistaa tavoitteen täyttymistä. Mantran lausuminen ääneen luo ainutlaatuisen hengellisen jäljen maailmankaikkeuteen. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen: On käytävä läpi lukuisia tasoja ennen lopullista päämäärää - henkisten mielikuvien puhdistumista.