Riipus Valkoinen Labradoriitti / 'White Moonstone Loop' 20-30mm

Riipus Valkoinen Labradoriitti / 'White Moonstone Loop' 20-30mm
Riipus Valkoinen Labradoriitti / 'White Moonstone Loop' 20-30mm Riipus Valkoinen Labradoriitti / 'White Moonstone Loop' 20-30mm Riipus Valkoinen Labradoriitti / 'White Moonstone Loop' 20-30mm
Tuotetta rajoitettu erä.
14,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088295151

Valkoisesta labradoriitista / 'Rainbow' kuukivestä valmistettu riipus, jonka metallipidike on nikkelitön. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa. Kiven alkuperämaa Madagaskar. Kiviriipusten muodot ja väritykset vaihtelevat yksilöittäin - osa riipuksista on kokonaan vaaleita.


'Rainbow' kuukiveä kutsutaan myös valkoiseksi labradoriitiksi. Kiven pinnassa olevat tummat inkluusiot ovat tyypillisiä tälle kuutamonvalkoiselle kiviystävälle, mutta jokaisessa yksilössä niitä ei ole.

Kuukivi on upea naisenergian kivi! Kuvastaa sekä feminiinistä herkkyyttä että hedelmällisyyttä. Kuukiven sanotaankin olevan kunnianosoitus kaikissa naisissa piilevälle Jumalattarelle. Tunnekivi, joka opettaa empatiaa sekä Ykseyteen kuuluvuuden tunnetta. Kuukivellä uskotaan olevan rauhoittava energia, joka auttaa vahvistamaan omaa intuitiota ja tuo täten ”selväjärkisyyttä”. Oletko kamppaillut vaikeiden asioiden ja päättämättömyyden kanssa? Olet siis löytänyt kivesi!

Samankaltaiset tuotteet