Holy Lama Naturals: Ayurvedic Coconut Oil 'Kewra - Bergamot & Patsuli' Saippua 100g

Holy Lama Naturals: Ayurvedic Coconut Oil 'Kewra - Bergamot & Patsuli' Saippua 100g
Holy Lama Naturals: Ayurvedic Coconut Oil 'Kewra - Bergamot & Patsuli' Saippua 100g
Tuotetta rajoitettu erä.
6,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8904120906568

Holy Lama Naturals Kewra -saippualla on virkistävä ja nuorentava itämainen kukkaistuoksu (bergamotti ja patsuli). Saippua on pakattu luonnolliseen palmulehdestä käsintehtyyn kuoreen. Tuote on vegaaninen.

Holy Lama Naturals'n ylelliset, luonnolliset käsintehdyt ayurveda -saippuat ovat suosittuja pitkäkestoisen tuoksunsa ansiosta. Saippua on valmistettu kookosöljystä ja ainutlaatuisista, aisteja herättävistä sekoituksista eteerisiä öljyjä.

INCI: Natriumkokaatti, Eugenia caryophyllus -öljy, Citrus Aurantium Bergamia -öljy, Pelargonium graveolens -öljy, Citrus aurantium Amara -öljy, Pogostemon cablin Leaf Oil, Linalool, Citronellol, Eugenol, Limonene, Geraniol, Citral.

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa
Holy Lama -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Aina kun mahdollista, pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja. Valmistuksen aikana syntyy alle 1% hävikkiä ja kaikki syntyvät jätteet käytetään polttoaineena tai karjanrehuna, joten tuotteiden hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja yhteistyö perustuu yli seitsemän vuosikymmenen aikana vakiintuneisiin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Liiketoiminta perustuu 'no-credit'-periaatteeseen, eli kaikille maanviljelijöille ja raaka-ainetoimittajille maksetaan palkkio välittömästi. Tehdas maksaa oikeudenmukaista palkkaa henkilöstölle ja reiluja hintoja viljelijöille.

Naisten yritys
Holy Lama Naturals tunnetaan Keralassa hallituksen hyväksymänä naisten yrityksenä, jossa yli 80% tehtaan työntekijöistä on naisia. Useimpien työntekijöiden raskaana elämäntaustana on leskeksi tai kumppaninsa hylkäämäksi jääminen.