Wanchako Palo Santo suitsuke (4kpl)

Wanchako Palo Santo suitsuke (4kpl)
Wanchako Palo Santo suitsuke (4kpl) Wanchako Palo Santo suitsuke (4kpl) Wanchako Palo Santo suitsuke (4kpl)
Tuotetta rajoitettu erä.
5,45 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088295465

Pakkaus sisältää 4 kpl 5*1,2 cm paksua Palo Santo (Bursera graveolens) suitsuketikkua, joiden paloaika on noin 25-30 minuuttia. Tuote on vastuullisesti valmistettu. Suitsuke voidaan polttaa monella tavalla; sen voi 'pulverisoida' ja polttaa hiilellä tai polttaa kuten tavallinen suitsuketikku tai muulla suitsukepolttimella.


Wanchako Palo Santo -suitsuke on valmistettu 100% luonnollisista, vastuullisesti tuotetuista Palo Santo puista, ja niillä on voimakas puhdistava tuoksu. Käsityönä valmistettu ekologinen tuote - puristettu muotoonsa ilman liimaa tai lisäaineita.

Valmistusmaa Peru. Pakattu pahvipakkaukseen ilman muovia. SERFOR -sertifioitu.

Wachanko -SERFOR -sertifioidut Palo Santo -tuotteet:
Wachankon tuotteet ovat peräisin metsästä, jonka Perun maatalous- ja kasteluministeriö (SERFOR) on hoitanut, hyväksynyt ja sertifioinut. Tuotteen valmistamiseen käytetään vain Palo Santo -puita ja oksia, jotka ovat kaatuneet luonnollisesti ja ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tämän sadonkorjuun aikana luontoa ei vahingoiteta. Lokakuussa 2018 Wachanko perusti ensimmäisen Palo Santo -taimitarhansa ollessaan tietoisia vastuustaan Palo Santo -puun käytössä. He ovat istuttaneet 1000 Palo Santo -tainta, jotta he voivat antaa takaisin käyttämänsä luonnonrikkauden.