Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Wanchako Palo Santo suitsuke (4kpl)

3,95 €
sis. 24 % ALV

Pakkaus sisältää 4 kpl 5*1,2 cm paksua Palo Santo (Bursera graveolens) suitsuketikkua, joiden paloaika on noin 25-30 minuuttia. Tuote on vastuullisesti valmistettu. Suitsuke voidaan polttaa monella tavalla; sen voi 'pulverisoida' ja polttaa hiilellä tai polttaa kuten tavallinen suitsuketikku tai muulla suitsukepolttimella.


Wanchako Palo Santo -suitsuke on valmistettu 100% luonnollisista, vastuullisesti tuotetuista Palo Santo puista, ja niillä on voimakas puhdistava tuoksu. Käsityönä valmistettu ekologinen tuote - puristettu muotoonsa ilman liimaa tai lisäaineita.

Valmistusmaa Peru. Pakattu pahvipakkaukseen ilman muovia. SERFOR -sertifioitu.

Wachanko -SERFOR -sertifioidut Palo Santo -tuotteet:
Wachankon tuotteet ovat peräisin metsästä, jonka Perun maatalous- ja kasteluministeriö (SERFOR) on hoitanut, hyväksynyt ja sertifioinut. Tuotteen valmistamiseen käytetään vain Palo Santo -puita ja oksia, jotka ovat kaatuneet luonnollisesti ja ovat pysyneet maassa vähintään 3-4 vuotta. Tämän sadonkorjuun aikana luontoa ei vahingoiteta. Lokakuussa 2018 Wachanko perusti ensimmäisen Palo Santo -taimitarhansa ollessaan tietoisia vastuustaan Palo Santo -puun käytössä. He ovat istuttaneet 1000 Palo Santo -tainta, jotta he voivat antaa takaisin käyttämänsä luonnonrikkauden.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi