Vesikarahvi 'Nature's Design Elämänkukka' 500ml

Vesikarahvi 'Nature's Design Elämänkukka' 500ml
Vesikarahvi 'Nature's Design Elämänkukka' 500ml Vesikarahvi 'Nature's Design Elämänkukka' 500ml Vesikarahvi 'Nature's Design Elämänkukka' 500ml
Tuotetta rajoitettu erä.
43,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4260191987733

Käsityönä valmistetun karahvin pohjaan kaiverrettu Elämänkukka-symboli on yksi voimakkaimmista pyhän geometrian symboleista: Se on vertauskuva maailmankaikkeuden elämänenergioiden yhdistymisestä tasapainoisesti. Elämänkukka-symbolia käytetään usein elintarvikkeiden ja juomana nautittavien nesteiden elvyttämiseen ja energisointiin, koska sen muoto ja symboliset voimat siirtyvät ja resonoivat nesteissä. Elämänkukka-symbolin uskotaan sisältävän kaiken elämän geometrian sellaisena kuin me sen tunnemme maaplaneetalla. Se on universaali energian, elämän ja yhteyden välinen symboli. Vesi/neste väliaineena näyttää kykenevän tunnistamaan ja säilyttämään kaikenlaista tietoa, värähtelyä, resonanssia ja kantamaan tämän informaatiosisällön mukanaan.
 

Nature's Design -astiat aktivoivat uudelleen prosessoidun (käsitellyn ja putkistoissa kulkeneen) juomaveden ja palauttavat sen "takaisin elämään" siihen energiseen muotoon, jossa se on ollut alunperin luonnossa - kuten lähdevesi. Myös muiden nesteiden maku ja biologinen elinvoima paranevat, kun niitä pidetään Nature's Design -lasiastioissa. Jo noin 3 minuutin säilyttäminen Nature's Design -astiassa riittää parantamaan nesteen elinvoimaisuutta (tutkimustulokset peräisin laboratoriosta EF Brown, CH-3628 Uttigen, Sveitsi).

Jokainen Nature's Design astia on käsinpuhallettu, käyttäen erityistä lasinpuhallusmuottia. Yksilöllinen valmistusprosessi tekee jokaisesta astiasta ainutlaatuisen taideteoksen toteutettuna perinteisellä käsityöllä. Astian pohjassa oleva Elämänkukka-symboli on koristeltu lasipohjaan 600 °C:n lämpötilassa (noin 1100 F). Nature's Design -lasiesineiden valmistuksessa käytetty lasi on noin 40% piidioksidihiekkaa, jonka tiedetään olevan erittäin energinen väliaine. Astioiden lasi on täysin vapaa lyijystä tai muista raskasmetalleista.

Astian puhdistus: Astian pohjaan poltettu Elämänkukka-symboli on päällystetty elintarviketurvallisella suojapinnoitteella. Astia voidaan pestä astianpesukoneessa. Kun astia on pesty 500-1000 kertaa symboli voi alkaa haalistua veden ja pesuaineen kovuudesta riippuen. Astian sameutuminen ajan myötä voi johtua siitä, että sitä on pesty kovassa vedessä tai astianpesukoneessa on liian vähän huuhtelukirkastetta tai suolaa. Kalkkikerrostumat poistetaan parhaiten lämpimällä vedellä ja ruokalusikallisella sitruunahappoa tai etikkaa: Täytä astia lämpimällä vedellä ja sitruunahapon/etikan seoksella ja anna sen vaikuttaa 12 tuntia. Kuivaa lasi sen jälkeen hyvin ja kiillota. Toista prosessi tarpeen mukaan. Käytä sitruunahappoa/etikkaa vain astian sisäpuolella, koska happamuus voi vaikuttaa Elämänkukka-symboliin astian pohjassa. KuuKorento suosittelee Nature's Design astioille käsinpesua.


Valmistettu Euroopassa.

Samankaltaiset tuotteet