Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko

Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko
Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko Sisäinen lapsi Työskentelykortit + Työkirja & Muistivihko
Tuotetta rajoitettu erä.
52,50 €
75,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 496652

Pakkaus sisältää Sisäinen lapsi -työskentelykorttipakan lisäksi 16-sivuisen työkirjan ja muistivihkon. Korttipakkaus sisältää 40 kpl kortteja. Korttipakkauksen koko on 9*12,5*3,2 cm.

Sisäinen lapsi työskentelykortit toimivat lapsuutta tarkastelevan dialogin vertauskuvallisena tukena. Kortit sisältävät 4 teemaa: minä, sisarukset, vanhemmat ja lapsuus. Korttien kuvat tarjoavat vertauskuvallista samaistumispintaa ja aktivoivat tunnemuistoja, ja käyttöohjeen teemakohtaisten keskustelua avaavien kysymysten avulla vuoropuhelu sisäisen lapsen kanssa syvenee.

Työkirja inspiroi ja ohjeistaa lapsuutta tarkastelevaan dialogiin elämäkerrallisten albumikuvaharjoitusten, kirjoitusharjoitusten ja ohjatun mielikuvamatkan avulla. Muistivihko toimii työkirjan käytön tukena: siihen voi tehdä harjoituskohtaisia merkintöjä ja muistiinpanoja. 

Työkirjan ja muistivihkon on ideoinut ja suunnitellut valokuvaaja, voimavarakouluttaja ja graafikko Irma Varrio. Työkirja ja muistivihko on kuvitettu kuvapankkikuvin. Työkirjan koko on A4, ja muistivihkon koko on A5. Molemmat ovat 16-sivuisia. 

Työkirjan sisältö

Osa 1: Kaksi tarinaa

Menneisyyden aikajana (kirjoitusharjoitus) & Oman elämäni kuvat (albumikuvaharjoitus)

Osa 2: Kuusi kuvaa lapsuudesta (omaelämäkerralliset albumikuvaharjoitukset)

Koti ja minä, Vanhemmat ja minä, Valloittava minä, Haavoittunut minä, Rakastettu minä, Käännekohta

Osa 3: Kolme kirjettä (kirjoitusharjoitus)

Kirje sisäiselle lapselle, Kirje äidille & kirje isälle

Osa 4: Mielikuvamatkalle lapsuuteen

Ohjattu visualisointi

Samankaltaiset tuotteet