Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Heiluri 'Osiris' kulta

21,00 €
sis. 24 % ALV

Metallisen, kullatun heilurin kokonaispituus on noin 28 cm ja kärjen pituus on noin 45 mm. Heilurin nauha on puuvillanyöriä. Heilurin kärjessä on kaksi osaa, jotka ovat ruuvattavissa erilleen toisistaan. Tasapainoisen tuntuinen heiluri, jonka paino on 45 grammaa. Heilurin valmistusmateriaalista johtuen siinä esiintyy jonkin verran "väripoikkeamia" eli heiluri ei ole tasaisen kultaisen värinen kauttaaltaan - ominaisuus on nähtävissä tuotekuvasta.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi