Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu

Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu
Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu Riipus Lapis lazuli 'Drilled Wave' 30*15mm 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
37,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 326143

Ykköslaatuisen lapis lazulista valmistetun riipuksen koko on noin 30*15 mm ja riipukseen poratun reiän halkaisija noin 3 mm. Jokainen riipus on oma yksilönsä väriensä ja muotojensa puolesta. Hintaan ei kuulu ketjua tai nauhaa.


Lapis lazuli on Taivasten kivi, jonka uskotaan avaavan sydämen rakkaudelle ja kuolemattomuudelle. Muinaisen Egyptin kuninkaallinen kivi. Suositellaan unityöskentelyyn sekä henkisille matkoille. Tukee täydellistä tietoisuutta ja valaistumista tuoden syvän rauhan. Lapiksen avulla löydät voiman puhua omaa totuuttasi, mutta samalla ylläpitämään harmonian hengen. Ystävyyden kivi. Lapis lazuli edustaa rehellisyyttä. Se opettaa toimimaan yhteistyöllä muiden kanssa ja pitkänäköisesti. Tämä opetus on tärkeä, sillä helposti emme näe asioita tarpeeksi suuresta mittakaavasta ja toimimme sekä muita että itseämme vastaan. Lapis avaa koko maailman näkyvillemme ja opettaa moraalia, joka edistää koko maailman sekä myös meidän elämänlaatuamme.