Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Kalebassivalaisin 'White Open' avoin malli 22*18cm

159,00 €
sis. 24 % ALV

Ihana, näyttävä ja uniikki käsityönä valmistettu kalebassivalaisin! Valaisinta voi käyttää pöytävalaisimena. Valaisimen pohjassa on noin 10 cm kokoinen avoin aukko, jonka keskelle lampunpidike asetetaan pöytävalaisimena käytettäessä. Valaisimen hintaan ei sisälly hehkupidikettä tai muita sähköosia: Pöytämallisia hehkunpidikkeitä on saatavana erikseen lisäosana verkkokaupastamme tai sähkötarvikeliikkeistä. Suosittelemme valaisimeen 250 lumenin LED-lamppua.

Tuote on valmistettu käsityönä Turkissa ja se on ainokainen, uniikki ja virheetön yksilö, jonka KuuKorento on valinnut valikoimiinsa ilahduttamaan ehkäpä juuri Sinua!

Pullokurpitsa eli kalebassi (Lagenaria siceraria) on kurkkukasveihin kuuluva köynnöskasvi. Kalebassin hedelmää käytetään ravintona ja siitä valmistetaan kuivatettuna valaisinten lisäksi myös soittimia, talousastioita ja muita tarve-esineitä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi