Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm

Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm
Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm Kalebassivalaisin 'Meritähti ja Aurinko' 39*22cm
Tuotetta rajoitettu erä.
297,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 392200

Ihana, näyttävä ja uniikki käsityönä valmistettu kalebassivalaisin! Valaisinta voi käyttää sekä pöytä- että kattovalaisimena. Valaisimen pohjassa on noin 10 cm kokoinen avoin aukko, jonka keskelle lampunpidike asetetaan pöytävalaisimena käytettäessä. Valaisimen yläosaan taas on porattu sopiva reikä, jonka avulla valaisimesta voi pienellä käsityöllä valmistaa itse kattovalaisimen. Valaisimen hintaan ei sisälly hehkupidikettä tai muita sähköosia: Pöytämallisia hehkunpidikkeitä on saatavana erikseen lisäosana verkkokaupastamme tai sähkötarvikeliikkeistä. Suosittelemme valaisimeen 250 lumenin LED-lamppua.

Tuote on valmistettu käsityönä Turkissa ja se on ainokainen, uniikki ja virheetön yksilö, jonka KuuKorento on valinnut valikoimiinsa ilahduttamaan ehkäpä juuri Sinua!

Pullokurpitsa eli kalebassi (Lagenaria siceraria) on kurkkukasveihin kuuluva köynnöskasvi. Kalebassin hedelmää käytetään ravintona ja siitä valmistetaan kuivatettuna valaisinten lisäksi myös soittimia, talousastioita ja muita tarve-esineitä.