Suitsukepoltin 'Backflow Red Dragon'

Suitsukepoltin 'Backflow Red Dragon'
Suitsukepoltin 'Backflow Red Dragon' Suitsukepoltin 'Backflow Red Dragon' Suitsukepoltin 'Backflow Red Dragon' Suitsukepoltin 'Backflow Red Dragon'
Tuotetta rajoitettu erä.
36,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5056131109063

Suitsukepoltin kartionmallisille backflow-suitsukkeille. Polttimen koko on 18*16*14 cm. Paino 440 grammaa. Valmistusmateriaali resin.

Kiehtovassa "backflow"-suitsukepolttimessa poltetaan kartionmallisia backflow-suitsukkeita (saatavilla erikseen ostettuina), jolloin niiden savu valuu hypnoottisen kauniisti alaspäin vesiputouksen kaltaisesti. Polttimessa on pienet led-valot, jotka lisäävät polttimen taianomaisuutta, mutta toki poltinta voi käyttää ilman valojakin. Polttimen valot toimivat kahdella AA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen mukaan). Parhaiten polttimen kauneus pääsee esille sisätiloissa käytettäessä - sellaisessa paikassa, jossa se ei ole alttiina äkillisille ilmavirtauksille. Poltin sisältää yhden irrotettavan takaisinvirtauskartion. Huomaathan, että suitsukkeen polttamisen jälkeen polttimessa voi näkyä hentoinen öljyinen jäännös - sen voi puhdistaa pyyhkimällä kevyesti kostealla liinalla.