Vuorikristalli kärki raakapalasauva 70-80mm 2-laatu

Vuorikristalli kärki raakapalasauva 70-80mm 2-laatu
Vuorikristalli kärki raakapalasauva 70-80mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 70-80mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 70-80mm 2-laatu Vuorikristalli kärki raakapalasauva 70-80mm 2-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
19,80 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 7400 32 51

Vuorikristallin kärkipalaa, jonka pituus on noin 70-80 mm ja paksuus noin 30-45 mm. Kakkoslaatuinen vuorikidesauva on sameampaa ja "maitomaisemman" väristä kuin vastaava ykköslaatuinen kivikärki ja siinä voi olla epätasaisia leikkauspintoja. Kivessä esiintyy luonnostaan pieniä kolhuja tai epäpuhtauksia kiven sisällä. Hokshei! Vuorikidekärkien muoto ja kirkkaus vaihtelevat kiviyksilöittäin. Valitsemme verkkokauppatilaajalle aina mahdollisimman kauniin ja tasapainoisen saatavilla olevan yksilön. Alkuperämaa Brasilia.


Vuorikide on Äiti Maan valoisa lahja ihmiskunnalle. Mestariparantaja, jolla on useita käyttötarkoituksia. Välittää elämänkokemustaan jokaiselle sitä tarvitsevalle. Opettajakivi, joka on halukas viestimään avoimen henkilön kanssa, joka on valmis vastaanottamaan Hengen Valtakunnan korkeampaa ohjausta. Auttaa matkalla ihmistä, joka on astunut henkiselle polulle tai miettii elämän peruskysymyksiä. Resonoi käyttäjänsä tarpeisiin: Ohjaa ja voimistaa sekä muuntaa fyysiselle tasolle niitä energioita, joihin se on' ohjelmoitu'. Hyödyllinen manifestoinnissa, meditaatiossa, parantamisessa, suojelijana ja kanavoidun tiedon välittämisessä. Toimii myös tilojen energeettisenä puhdistajana ja tasapainottajana, torjuu negatiivista energiaa. Virvoittaa ja aktivoi muita kiviä.